ב- "עדכון יולי" שהחברה שחררה ניתן למצוא הקראת תשובות (גם בעברית), הצמדת שיחות ואפשרות לשנות את השם שלהן, ייצוא קוד פייתון (Python) ל- Replit ושימוש בתמונות בפרומפט שלכם (כרגע זמין רק בשפה האנגלית). בנוסף לכך, שיתוף חלק משיחה עם בארד או כולה, מתבצע כעת בצורה הרבה יותר פשוטה באמצעות קישורים הניתנים לשיתוף.
בארד סוף סוף זמין ברחבי אירופה וגם בברזיל. המשמעות של זה היא שאפשר להשתמש בו כעת בלמעלה מ- 230 מדינות, כמו: מצרים, ניגריה, יוון, ספרד, אורוגוואי, קניה, יפן ועוד. את רשימת המדינות המלאה ניתן למצוא כאן. ואם זה לא מספיק, אז בוודאי תופתעו לגלות שניתן כעת לדבר עם בארד ביותר מ- 40 שפות. רשימת השפות המלאה נמצאת בעמוד של רשימת המדינות.
הוא מאפשר כעת למשתמשים להאזין לתשובות שלו ולהגדיר את הסגנון ואת טון הדיבור שלו. הוא מציע 5 סגנונות וטונים שונים: פשוט, ארוך, קצר, מקצועי ויום-יומי. הטונים והסגנונות זמינים כרגע רק בשפה האנגלית.
מדריך וידאו – כיצד להשתמש בגוגל בארד
אומנם בארד מתבגר ומתפתח באיטיות – או כמו שאומרים: לאט ובטוח, אך זאת מפני שגוגל רוצה להיות בטוחה שהוא לא ממציא עובדות ומספק למשתמשים תשובות נכונות. בנוסף, היא רמזה שמעכשיו, הוא צפוי לקבל עדכונים בכל חודש, שיהפכו אותו לשימושי ויעיל יותר.