החברה מציעה כרגע שתי חבילות לבחירה: חבילת Bfiber 600 מגה המאפשרת למשתמשים ליהנות ממהירות הורדה של עד 600 מגה-ביט לשנייה ומהירות העלאה של עד 60 מגה-ביט לשנייה, במחיר של החל מ- 109 ש"ח לחודש על התשתית בלבד למשך שנה, ללא ספק וללא נתב.
החבילה המהירה יותר היא ה- Bfiber 1 גיגה המציעה מהירות הורדה של עד 1,000 מגה-ביט לשנייה ומהירות העלאה של עד 100 מגה-ביט לשנייה, במחיר של החל מ- 119 ש"ח לחודש, למשך שנה, ללא ספק וללא נתב.
החברה מציינת גם בעמוד ההרשמה לשירות כי היא תחייב לקוחות שאין בביתם תשתית סיבים על התקנת תשתית חדשה, לדוגמה: על חיבור דירה בבניין היא תגבה 25 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים. חיבור דירת קרקע תעלה ללקוח 50 ש"ח בחודש למשך 36 חודשים.
בבזק צופים שעד סוף השנה היא תוכל להגיע עם שירות הסיבים החדש עד למיליון בתים, ובנוסף, היא תציע גם חבילת גלישה מהירה יותר עם מהירות הורדה של עד 2.5 גיגה-ביט לשנייה.
אלה שירצו ליהנות מהאינטרנט המהיר שבזק מציעה יצטרכו לשלם גם עבור ספק. חברת בזק בינלאומי למשל מציעה שתי חבילות גלישה באותן מהירויות שבזק השיקה: 600 מגה ו- 1 ג'יגה. שתי החבילות כוללות את שירות Gamer+ למשך שנה שלמה. השירות Gamer+ מנתב את השחקנים דרך הנתיב המהיר ביותר של בזק בינלאומי לשרתי המשחק בחו"ל ומקצר משמעותית את זמני התגובה, ומעניק לשחקנים חווית משחק מהירה ומהנה יותר.
בזק בינלאומי מציעה את חבילת ה- 600 מגה במחיר של 39.90 ש"ח לחודש, כך שבסופו של דבר, חיבור אינטרנט מהיר המבוסס על תשתית הסיב האופטי של בזק יעלה ללקוח כ- 148.90 ש"ח לחודש. את חבילת ה- 1 ג'יגה בזק בינלאומי מציעה באותו מחיר של ה- 600 מגה, אך על התשתית הלקוח יצטרך לשלם יותר, והסכום החודשי הכולל יגיע לכ- 158.90 ש"ח לחודש.