לאו הוסיף ואמר שלמרות ששתי החברות מתאחדות, וואן פלוס תמשיך לפעול כמותג עצמאי ותפתח, תייצר ותשיק מכשירים משלה וגם תעניק תמיכה למכשירים מדורות קודמים. גם אופו תמשיך להשיק מכשירים בנפרד. לפי לאו, האיחוד יעשה רק טוב ללקוחות, איחוד הכוחות והמוחות של שתי החברות יגרום להן לפתח ולהשיק מוצרים טובים יותר במחירים אטרקטיביים יותר.
בתחילת דרכה, וואן פלוס התפרסמה בזכות הטלפונים המוצלחים שהשיקה, שהגיעו עם מפרטים עדכניים ועוצמתיים במחירים נוחים, אך לאחרונה היא השיקה גם מספר מכשירי ביניים זולים יותר. לעומתה, אופו השיקה טלפונים בכל מיני קטגוריות: החל מכאלה המיועדים לשוק הכניסה ועד למכשירי פרימיום מרשימים המגיעים עם הרכיבים המובילים והמתקדמים שיש בשוק הסלולר.
אופו ווואן פלוס שייכות לתאגיד בו בו גאו, אשר מוכר יותר בשם האנגלי שלו – BBK Electronics. בתאגיד זה נמצאות מספר יצרניות טלפונים סיניות פופולריות, כמו Vivo ו- Realme. לאחר האיחוד, לאו יקבל תפקיד בכיר בהנהלה ויהפוך להיות סגן נשיא בכיר ומנהל תחום חווית המשתמש באופו.
סביר להניח שגם בישראל תהיה הפרדה מלאה בין שני המותגים ובכל אחד מהם יטפל יבואן שונה אשר יעניק אחריות שונה לסמארטפונים של החברה שאותה הוא מייצג.
קרדיט תמונה: OnePlus