למרות שמדובר במכשיר פשוט ולא יקר, העיצוב שלו די מפתיע – הוא דק וקל ולפי החברה נוח מאוד לאחוז בו ולעבוד איתו ביד אחת. הצבעים המרשימים, הגימור החלק והמבריק בגב המכשיר והפינות העגולות הופכות אותו לאלגנטי ומרשים במיוחד, לעומת מכשירים אחרים שנמכרים בטווח המחירים הזה.
מתחת למכסה המנוע נמצא את ה- Unisoc T606, מעבד בעל 8 ליבות שנמצא בדרך כלל במכשירים המיועדים לשוק הכניסה. יש לו 2 ליבות ביצועים מסוג A75 בתדר מירבי של 1.65 גיגה-הרץ, ו- 6 ליבות חסכוניות מסוג A55 בתדר מירבי של 1.6 גיגה-הרץ.
בגזרת הזכרונות הוא מציע זיכרון עבודה בנפח של 8 גיגה-בייט וזיכרון אחסון בנפח של 128 גיגה-בייט. את זיכרון האחסון ניתן להרחיב עד לנפח של 1 טרה-בייט באמצעות כרטיס זיכרון חיצוני.
המסך מגיע עם פאנל מסוג IPS בגודל לא שגרתי בכלל – 6.517 אינץ', ברזולוציית (HD+ (720×1600, יחס גובה-רוחב גם לא שגרתי של 20:9 ובהירות של 400 ניט.
מערך הצילום כולל שתי מצלמות בלבד: אחת בחלק הקדמי ואחת בחלק האחורי. המצלמה הראשית, זו שנמצאת בגב המכשיר, מגיעה עם החיישן של סוני IMX376, ברזולוציית 20 מגה פיקסל.
מצלמת הסלפי מגיעה עם חיישן 5 מגה-פיקסל. משום מה היצרנית החליטה לא לספק פרטים על יכולות צילום הוידאו של שתי המצלמות.
אפליקציית המצלמה המובנית מציעה מצבי צילום שונים, כמו: מצב פנורמה המיועד בעיקר לתמונות נוף, מצב פורטרט ומצב מקצועי המאפשר למשתמש לשנות הגדרות שונות, כמו ISO, פוקוס, חשיפה ועוד.
ה- Oukitel C32 מגיע עם סוללה בקיבולת של 5,150 מיליאמפר/שעה הנטענת דרך מחבר ה- USB-C שנמצא בחלק התחתון שלו. לפי היצרנית, היא מספקת עד 250 שעות שיחה או 250 שעות המתנה. אין תמיכה בטעינה מהירה חוטית או אלחוטית.
בצידו הימני של המכשיר יש סורק טביעות אצבע והוא מגיע עם מערכת ההפעלה אנדרואיד 12.
זמינות ומחירים
ה- Oukitel C32 זמין בשלושה צבעים: כחול שמיים, שחור חלל וסגול. נכון לעכשיו, ניתן לרכוש את המכשיר רק מהחנות הרשמית של Oukitel בעלי אקספרס, במחיר של 390.47 ש"ח, כולל משלוח לישראל.
המכשיר זמין ב- 4 גרסאות שונות: רוסית (Russian), ברזילאית (Brazil), אירופאית (Europe) ואסיאתית (Asian).
באריזה של ה- Oukitel C32 מקבלים מטען, כבל USB-C ואת המכשיר עצמו כמובן. אגב, יש סבירות גבוהה שתצטרכו לשלם מיסים כשהוא יגיע לארץ.