תערוכת הטכנולוגיה המובילה בעולם נערכת בימים אלה בלאס וגאס, ארצות הברית, ומשתתפות בה רוב החברות והיצרניות הגדולות בתחומי המחשוב, סלולר, טלוויזיה ורכב, שמגיעות מדי שנה כדי להציג לעיתונאים, בלוגרים, יוטיוברים ומשפיענים מפלטפורמות אחרות את הטכנולוגיות והפיתוחים העדכניים שלהן.

נגמרו הימים שבהם הייתם צריכים לשכור את שירותיהם של עורכי וידאו מקצועיים ואנימטורים ולהיפרד ממאות ואפילו אלפי שקלים רק כדי ליצור קטע וידאו קצר לעסק או לכל מטרה אחרת.

כיום, אין משתמש אפל אחד בעולם שאין לו Apple ID (או בעברית "מזהה אפל"). ענקית הטכנולוגיה דורשת מכל משתמש ליצור מזהה בלעדי, כדי שהם יוכלו לעבוד עם כל השירותים והמערכות שהיא מציעה.

החל מ- iOS 18.1 אפל איפשרה למשתמשים להקליט שיחות באייפון, מבלי שיצטרכו להשתמש בכל מיני טריקים, שיטות ואפליקציות צד שלישי למיניהן. אומנם מקליט השיחות לא זמין בכל הדגמים ומודיע לשני הצדדים שהשיחה מוקלטת, אבל הוא עובד נהדר.

חברות, עסקים קטנים וגדולים ומשפיעני רשת רבים הגדילו את החשיפה למותג והמוצרים שלהם ברשתות החברתיות השונות ובאינסטגרם בפרט. הפלטפורמה הפופולרית הוכיחה את עצמה כרשת חברתית אמינה ומוצלחת שמביאה לקוחות חדשים, משמרת לקוחות ישנים ועל הדרך מאפשרת למכור מוצרים ושירותים שונים.

הודעות קוליות מצליחות לעורר אצלנו מגוון רחב של רגשות, החל משמחה ואושר ועד לכעס, עצב ואפילו שעמום. הבעיה עם הודעות קוליות היא שלא תמיד אפשר להאזין להן. בטח לא באמצע פגישה חשובה, שיעור מעניין, או אם נמצאים במקום רועש.

אין אחד שלא מכיר את התסכול בלחפש תמונה או סרטון מסוימים בגלריה של הסמארטפון. במיוחד בימינו שבכל יום מתווספים לא מעט תמונות וסרטונים שהופכים את הגלריה למאגר ענק ומבולגן של קבצים.

אפליקציית וואטסאפ (Whatsapp) משמשת אותנו ליצירת קשר יום-יומי עם בני משפחה, חברים וקולגות מהארץ ורחבי העולם ומציעה מגוון רחב של תכונות שימושיות, שהפכו להיות חלק בלתי נפרד מחיינו.

לא חסר סיבות שבגללן תרצו או תצטרכו להפוך שקופיות הנמצאות במצגת כלשהי לתמונות. ברוב המקרים, הסיבה העיקרית היא סיבה שקשורה יותר לצד הטכני.

חנויות האפליקציות הפכו לחלק בלתי נפרד מחיינו. אנחנו מורידים מהן אפליקציות ומשחקים ומקבלים מהן עדכונים המשפרים את חוויות העבודה והמשחק, ולעיתים גם מתקנים באגים ופרצות אבטחה שמתגלים בחלק מהם.